Vår semestervilla i Bonalba

Gästbok

Datum 25.06.2017
Av Starkarna
Ämne 10 hela fantastiska dagar

Tack Nilssons !!! Att vi fick möjlighet att tillbringa 10 dagar i denna fina villa. Ett helt komplett boende vilket gör att man känner sig som hemma fast bor borta. I den svala villan, poolen och jacuzzin hade man möjlighet att fly undan den mest pressande värmen. Och tack för möjligheten till många trevliga utflykter.
Sju mycket nöjda Starkar. Jan, Kristina, Emil, Lucas, Jasmine, Cornelia & Ingmar

Datum 05.07.2017
Av Costa de Klöver
Ämne Sv:10 hela fantastiska dagar

Vad härligt att höra att ni njutit i Costa de Klöver! Välkomna åter!

Datum 10.07.2016
Av Margreth m. familj
Ämne Härlig vecka i Bonalba

Tack för en härlig vecka i er fina villa:-) Vi kommer säkert åter. "Det är som hemma fast borta". Vi kunde t o m titta på em-slutspel . Plaska i poolen, varva ner i jacuzzin, ligga på solsängen och läsa, spela kort under parasollet och avsluta med en grillkväll i den ljumna kvällen, vad kan vi mer begära. Hela familjen var toppennöjda.

Datum 13.07.2016
Av Costa de klöver
Ämne Sv:Härlig vecka i Bonalba

Härligt att ni haft det bra! Välkomna åter!

Datum 27.01.2016
Av Isola ab - Sverige
Ämne Lyckad Säljkonferens Bon Alba

Vi hade en helt underbar vistelse/säljkonferens, där vi kunde arbeta ostört och samtidigt få oss en skön avkoppling med tid för att umgås och att knyta samman vårt säljteam för nya utmaningar på den Svenska marknaden.
I sju dagar bodde vi i en fantastiskt fin och väl underhållen Bungalow/Villa, det enda vi behövde tänka på var att inhandla lite frukostmat.
Med Rolfs hjälp hade vi till och med fått kylskåpet laddat och uppfyllt mat och dryck lagom till vår ankomst - Stor tack!
För oss golfintresserade - var det inte helt fel att bara behöva gå en fem minuterspromenad för att kunna slå ut på första tee.
Som sagt ovan kan vi bara rekommendera andra att själva prova på en vistelse i Rolfs Costa de Klöver - Vi återkommer gärna!
Anders E VD/Marknadschef Isola ab, Sverige

 

© 2014 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode