Vår semestervilla i Bonalba

Om huset

Rymlig och vacker enplansvilla med 4 sovrum (10 bäddar) vid Alicantes bästa golfbana. Klubbhus, restaurang, bar, Spa och stora utomhuspooler inom 100 meter. Alicantes centrum och vackra stränder endast ett fåtal minuter bort.

Interiör
Du går in genom ingången till en ljus och trevlig hall och till vänster ligger det separata köket med ett litet matbord. I anslutning till köket finns en mindre tvättstuga,  där även plats för förvaring finns. Från tvättstugan leder en dörr ut till tomten och garaget.

Till höger om entréhallen ligger det stora vardagsrummet med öppen spis och matsalsdel. (Matsalsbordet med iläggsskiva går lätt att dra ut för att få plats med fler.) Många fönster ger rikligt med ljusinsläpp och bidrar till den ljusa och trevliga känslan. I den andra ändan av vardagsrummet leder glasdörrar ut till den täckta verandan i sydläge.

Hallen leder vidare och öppnar upp sig vid husets sovdel med 4 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet med badrum - ensuite - ligger till höger om hallen och har fönster mot tomten i sydläge. Rakt fram i hallen ligger ett gästsovrum med två våningssängar. Till vänster om hallen finns ytterligare två sovrum, ett med en dubbelsäng(som går att göra till två enkla) och ett med delbar dubbelsäng. Här finns ytterligare ett komplett badrum. Alla sovrum har fönster mot tomten samt gott om garderobsutrymme.

Huset är utrustat med AC som kan ändras till värme under vinterperioden.

I huset finns tillgång till babyskydd, resesäng för baby och matstol för mindre barn. 

 

Exteriör
På tomten finns härlig pool med förstärkt stege och en jacuzzi att koppla av i. I anslutning till jacuzzin finns ett utomhus-duschrum.

Man kan välja om man  vill sitta under tak på terrassen eller ligga och sola i trädgården. 

Bilen står skyddad under carporten.

 

Totalt finns det 8+2 sängplatser (2 överslaf på rejäla våningssängar). 

Bra att veta

Vi har kontakter med all form av hjälp som kan behövas. Skulle t ex någonting gå sönder, så ringer ni vår kontaktperson så kommer han och reparerar eller byter ut. Skulle ni behöva hjälp med "diversetjänster" t ex extra städning eller tvätt så har vi en kontakt för det också.
 

Skötsel av huset

Vi har en trädgårdsmästare som sköter trädgården. Städningen sker innan och efter er vistelse av vår städerska, för underhållsstädning finns städredskap. Vi har poolskötare/vaktmästare.

© 2014 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode